مرکز للتجمیل و زراعه الشعر صدفعضویتدکتر فقیهی
دلایل ایجادتیرگی دور چشم
مزوتراپی چگونه انجام میشود؟
جوانسازی دوباره با آرف فرکشنال
تاثیر هیرفیلر بر رشد مجدد موها
آفتاب سوختگی و راه کار درمانی آن
تکنیک ها ی جوانسازی دست ها

برای ناخن سالم چه ویتامین هایی را مصرف کنیم

اگر موادغذایی سالم بخورید و بهداشت را نیز رعایت کنید، ناخنهای سالمی خواهید داشت و فراموش نکنید که سلامت ناخنها از نشانه های سلامت کلی بدن است. به آسانی با مصرف مواد مغذی به خصوص ویتامینهای ضروری می توان ناخن هایی سالم داشت.

ویتامین های ضروری
یک پروتئین قوی و مفید که بنام کراتین شناخته می شود توسط سلول هایی از اپیدرم ترشح می شود که بخش عمده ای از ناخن می باشد. این پروتئین از بافت ناخن ها ، رنگ و نوک انگشتان محافظت می کند. ویتامین ها نقش مهمی در تولید کراتین ایفا می کنند. کمبود ویتامین و دیگر مواد مغذی می تواند مشکلات بسیاری از جمله شکنندگی ، تشکیل خط ، خشکی و تغییر رنگ را برای ناخن ایجاد کند.

ـ ویتامین A ( رتینول ) :
نقش مهمی در سنتز کراتین در بدن ایفا می کند که برای حفظ قدرت و یکپارچگی ناخن ها لازم است.همچنین در رشد ناخن ها موثر می باشد و از خشکی آنها جلوگیری می کند.این ویتامین را می توان در هویج ، کدو تنبل ، پاپایا ، سیب زمینی شیرین ، گوجه فرنگی ، اسفناج ، زردآلو ، سبزیجات برگ سبز ، تخم مرغ و محصولات لبنی یافت.

ـ ویتامین های گروه B :
به حفظ بافت ناخن ها و محافظت از آنها در برابر عفونت های باکتریایی و قارچی کمک می کند. کمبود ویتامین B باعث ایجاد خطوط افقی و عمودی بر روی ناخن می شود که در نتیجه شکنندگی آنها را به دنبال خواهد داشت. کمبود ویتامین B12 می تواند سبب تیرگی ناخن ها شده و حالتی منحنی شکل به آنها بدهد.بیوتین یک نوع از ویتامین ها B است که برای رشد ناخن ها ضروری است.این ویتامین را می توان در غلات ، فلفل ، حبوبات ، شیر ، پنیر ، تخم مرغ ، ماهی و گوشت جستجو کرد.

ـ ویتامین C ( اسیداسکوربیک ) :
تضمین می کند که ناخن های شما هیدراته باقی می مانند. کمبود ویتامین C باعث شکنندگی ناخن ها شده که ظاهری زشت و خشک خواهند داشت.همچنین ممکن است سبب تورم بافت های اطراف ناخن ها شود.با مصرف لیمو ، پرتقال ، گوجه فرنگی ، کلم ، گل کلم ، کلم بروکلی ، جعفری و مارچوبه می توان ویتامین C موردنیاز بدن را بدست آورد.

ـ ویتامین D :
تولید کراتین را تنظیم می کند که این امر باعث تقویت ناخن ها شده و از شکستن آنها جلوگیری می کند.با مصرف ماهی ، گوشت گاو و زرده تخم مرغ و پنیر می توان به میزان کافی ویتامین D به دست آورد.

ـ ویتامین E :
بافت ناخن را بهبود بخشیده و سبب تقویت آنها می شود.این ویتامین را می توان در مواد غذایی نظیر غلات ، سبزیجات برگ سبز ، بادام ، دانه آفتابگردان ، فندق و بادام زمینی یافت.

ـ ویتامین K :
برای جلوگیری از شکنندگی و ترک خوردگی ناخن ضروری است.با مصرف سبزیجات برگ سبز ، چغندر ، آلو و خیار و نخود می توان ویتامین K مورد نیاز بدن را تامین کرد.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید




نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :