دکتر فقیهیمرکز للتجمیل و زراعه الشعر صدفعضویت
تاثیر هیرفیلر بر رشد مجدد موها
دلایل ایجادتیرگی دور چشم
جوانسازی دوباره با آرف فرکشنال
تکنیک ها ی جوانسازی دست ها
مزوتراپی چگونه انجام میشود؟
آفتاب سوختگی و راه کار درمانی آن

اگر دور چشمانتان تیره است بخوانید

دور چشم تان تیره است ؟
تیرگی با مسایلی مانند خستگی، بیخوابی، تنش و... بیشتر میشود. همچنین افرادی که باید عینک بزنند اما این کار را انجام نمیدهند یا برعکس افرادی که مدتها عینک داشته اند و حال عینکشان را برداشته اند، هم تا حدودی دچار این مشکل میشوند. علت شایع دیگر تیرگی دورچشم، حساسیتهای پوستی است. بسیاری از افرادی که دورچشم تیره دارند، آلرژی بینی و آسم دارند.

بیماریهای داخلی جدی ای هم وجود دارند که باعث تیرگی دورچشم میشوند، مانند بیماری درماتومیوزیت که از بیماریهای روماتولوژیک است. در بیماران روماتولوژی نیز پلکهای بالا و پایین تیره و بنفش میشوند و ورم میکنند. این بیماران معمولا دچار ضعف عضلانی در تمام بدن میشوند و تظاهراتی پوستی دارند که یکی از معروفترین آنها همین تیرگی اطراف چشم است که به آن ضایعه «هلیوتروب» میگویند.

بیماری نادر دیگر، «آمیلوئیدوز» است. در این بیماری به دلایل نامعلومی یک نوع ماده پروتئینی در قسمتهای مختلف بدن رسوب میکند مثلا یکی از این قسمتها کلیه است و به همین دلیل بیشتر بیماران مبتلا به آمیلوئیدوز، دچار نارسایی کلیه میشوند. این ماده پروتئینی میتواند در کبد، پوست و قسمتهای دیگر هم رسوب کند و یکی از تظاهرات بالینی آن تیرگی شدید دورچشم به رنگ بنفش است. به نظر میرسد علت این حالت، خونریزیهای زیرپوستی مویرگی در اطراف چشم باشد.

علت دیگر، کم آب شدن بدن است و به همین دلیل همیشه به بیشتر افراد توصیه میکنیم زیاد در گرما نمانند و مراقب باشند دچار کم آبی نشوند. افرادی که به دلیل افزایش فشارخون داروهای مدر یا ادرارآور مصرف میکنند، هم ممکن است در اثر کم آب شدن بدن دچار این حالت شوند. این افراد باید از نمک بسیار کمی در رژیم غذاییشان استفاده کنند. افزایش سن، مصرف دخانیات و استفاده از مواد آرایشی ای که در طولانی مدت نازکی پوست اطراف چشم را به همراه دارد، شیوع این مشکل را بیشتر میکند.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :